Kempens Roodbont Rund

Heerlijk mals en smaakvol biologisch vlees, goed voor de aarde, goed voor de dieren, goed voor jezelf.

Wij houden Kempense roodbonte runderen, het oude lokale ras van de streek. Kempische koeien zijn mooie, robuuste dieren met een fijn karakter. Ze grazen van april tot december in de mooiste natuurgebieden in de omgeving. Wie weet kom jij ze ook tegen als je gaat wandelen in het Zammels Broek langs de Nete, in de Demerbroeken, het Webbekoms Broek of in de weilanden in Dassenaarde. Tijdens de natte wintermaanden staan ze op stal en eten ze puur natuurbeheerhooi en grasklaver. Geen krachtvoer, geen pesticiden, volledig grondgebonden en honderd procent grasgevoerd. Het lekkerste en meest duurzame stukje vlees!

Elke maand slachten we één rund en dit delen we graag met jullie. We hebben biefstukken, entrecote, worst, rundsburgers, gehakt, ... Je kan ook kiezen uit onze voordelige rundspakketten.We hebben een basispakket, een snelklaarpakket, een BBQ-pakket, een puur rundspakket en een gehaktbereidingenpakket.

 

 

Hoe gaan we tewerk?

Kies wat je wenst op onze prijslijst, stuur en mail met je bestelling naar kurt@bolhuis.be en kom je bestelling afhalen op de volgende verkoopdag of op afspraak. Eenmaal per maand is er vers vlees. Diepvriesvlees is er altijd. 

Plaats je bestelling

Plaats je bestelling en kom je producten afhalen op de eerstvolgende verkoopdag of op afspraak. Eénmaal per maand is er vers vlees. Diepvriesvlees is er altijd. 

Het Bolhuis

Meer weten over het bolhuis?

Wil je meer weten over het Bolhuis of heb je nog bijkomende vragen?