Bordercolliepups te koop

2022/07/19

Nel en Bold, onze herdershonden hebben pups, één reu en zes teefjes. Het zijn actieve, sociale slimme hondjes die gefokt zijn om goede schapendrijvers te worden.

Terug

Nel en Bold, onze herdershonden, hebben puppies, één reu en vijf teefjes. De puppies zijn gekweekt om topherdershonden te worden. Beide ouders van Bold hebben een stamboom en zijn kampioenen in wedstrijden schapendrijven. Nel haar vader is ook een topper met stamboom. De pups hebben geen stamboom omdat de mama van Nel, onze Fly, geen stamboom heeft. De pups zijn in ieder geval geschikt voor het werk met de schapen. Wij kunnen niet zonder hen. Ze zijn trouwens ook uitstekende koeiendrijvers. Na het werk komen ze graag gezellig bij je liggen. Ze zijn supersociaal en houden van knuffelen en spelen. De puppies maken we meteen gewend aan de mensen. Nel laat al toe dat wij ze pakken. Ze is heel zorgzaam en laat haar pupjes niet graag alleen. De pups zijn geboren op 15 juli. Op acht weken mogen ze naar hun nieuwe thuis. Dan krijgen ze een paspoort mee en zijn ze gevaccineerd, ontwormd en gechipt. Een Bordercolliepup van Nel en Bold kost 700 euro.

Bold (rechts) en Fly

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang je graag het laatste nieuws over hoeveproducten of belevenissen bij het Bolhuis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Het Bolhuis

Meer weten over het bolhuis?

Wil je meer weten over het Bolhuis of heb je nog bijkomende vragen?