Tweedaagse trektocht te paard

Een tweedaagse trektocht te paard voor wie houdt van avontuur.

Je komt op de mooiste plekken en loopt uitsluitend langs bos- en wandelwegen.  De tochten zijn voor ruiters met voldoende ervaring. We doen stap, draf en  galop en we leren je de Ijslandse gang tölt. Minimumleeftijd is 12 jaar, maximum gewicht: 90 kg.

Bij de tweedaagse slapen we in een grote tipitent en koken op houtvuur. Je kan ook kiezen voor de formule met overnachting in een b&b. Je bagage moet niet mee op het paard.

Wil je graag een meerdaagse paardrijtocht maken ? Wil je eens rijden met Ijslandse paarden? En dat in de prachtige omgeving van de Merode ? Wist je dat we hier dagenlang kunnen paardrijden ver van de bewoonde wereld? Overnachten doen we in grote tipitenten. We koken op houtvuur. Kortom, een weekend back to nature.

Je kan ook kiezen voor de formule met overnachting in de b&b Art of Dreams in Laakdal met avondmaal en luxeontbijt.

Het winterweekend met overnachting in de B&B kost 395 euro per persoon. Je schrijft minimaal met twee personen in. In deze prijs is inbegrepen: twee dagtochten op Ijslandse paarden in het prachtige Merodegebied, een overnachting in de B&B met wellness, luxe ontbijt, driegangenmenu, tweemaal lunch onderweg.

 

Wanneer?
op aanvraag
Waar?
Asdonkstraat 49, 3294 Diest - Molenstede
Prijs?
Afhankelijk van het aantal dagen, het aantal deelnemers en de gekozen formule varieert de prijs tussen 255 en 430 euro per persoon.
Voor wie?
Iedereen die houdt van avontuur. Minimum twee deelnemers.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang je graag het laatste nieuws over hoeveproducten of belevenissen bij het Bolhuis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Het Bolhuis

Meer weten over het bolhuis?

Wil je meer weten over het Bolhuis of heb je nog bijkomende vragen?